Oversættelser af fremmede sange på dansk og tekst - BeatGOGO.dk

Forbedre oversættelse


Login
- eller -
Servicevilkår
Accept af servicevilkårene

Accept af servicevilkårene består i accept af det, der efterfølgende skrives, og giver os udtrykkeligt samtykke til den fulde implementering.

Definition af BeatGoGo Translator

BeatGoGo Translator er en service oprettet med det formål at løse problemet med oversættelser af dårlig kvalitet i vores netværk efter de mange rapporter om vilje til at forbedre dem af besøgende.
BeatGoGo Translator er en gratis tjeneste, der giver brugere, der har lyst og evne mulighed for at forbedre oversættelserne af deres yndlingssange.

Interne regler
  1. Tjenesten skal bruges i en ånd af gensidig hjælp for at tilbyde en bedre service til fremtidige besøgende.
  2. Enhver, der oversætter sange gennem denne tjeneste, gør det helt gratis og accepterer at stille frugten af ​​deres arbejde til rådighed for alle.
  3. Det er strengt forbudt at forsøge at bruge tjenesten forkert og at forsøge at krænke dens sikkerhed.
  4. Det er strengt forbudt at sende sætninger, der ikke er relateret til oversættelse eller at forsøge at spam.
  5. Når en oversættelse er indsendt, gennemgår den en evalueringskontrol. Oversættelsen kan også afvises, i hvilket tilfælde den skal rettes og sendes igen. Hvis den oversendte oversættelse overtræder vores interne regler, vil der blive truffet foranstaltninger i denne henseende. Både i tilfælde af accept og i tilfælde af afslag modtager du en e-mail-meddelelse fra os.
  6. Der er også en rangordning af de bedste oversættere. At nå toppen af ​​placeringen giver dig ikke ret til nogen væsentlig belønning, kun den personlige og synlige tilfredshed med at have bidraget til udviklingen af ​​en gratis service.
  7. Der er ingen gebyrer eller lønninger af nogen art for de oversættelser, der sendes. Tak tilføjes til oversættelsessiden ved hjælp af 'Offentligt navn' for den person, der oversatte sangen som genstand for takken.
  8. En oversætters offentlige navn kan være personens rigtige navn eller et kaldenavn. Det er forbudt at bruge vulgære, dårlig smag, hadefulde eller spammende navne.
  9. En oversætters offentlige navn kan ændres når som helst, men ændringen gælder kun for fremtidige oversættelser.
  10. Abonnementets e-mail-adresse vil ikke blive brugt eller solgt til tredjepart. Desuden offentliggøres det ikke inden for BeatGoGo-netværket. Dens eneste funktion er at identificere en bruger entydigt på adgangstidspunktet. Vi sender ikke kommercielle eller reklame-e-mails fra os eller fra tredjepartskunder, der kan tilskrives os.