Werk: Oversættelser og tekster - Cid

Oversættelsen af ​​Werk - Cid i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Werk - Cid på forskellige sprog.

Cid

CID (alias Carlos Cid) blev født i Queens, New York. Han udviklede en passion for house og dansemusik i en tidlig alder; da han var 11, hoppede han regelmæssigt på bussen til pladebutikker, hvor han kunne høre de nyeste dansesingler og chatte med DJs, der lagrede nyt materiale. CID var kun 12, da hun startede DJ, og da hun voksede op, udviklede hun et velrenommeret ry ved at deltage i store begivenheder i New York-området. Over tid optrådte CID over hele landet og Europa, da det begyndte at komme ind i produktion og remixing. I 2012 vandt CID en Grammy ... CID (alias Carlos Cid) blev født i Queens, New York. Han udviklede en passion for hus- og dansemusik i en tidlig alder; da han var 11, hoppede han regelmæssigt på bussen til pladebutikker, hvor han kunne høre de nyeste dansesingler og chatte med DJ'er, der lagrede op med nyt materiale. CID var kun 12, da hun startede DJ, og da hun voksede op, udviklede hun et velrenommeret ry ved at deltage i store begivenheder i New York-området. Over tid optrådte CID over hele landet og Europa, da det begyndte at komme ind i produktion og remixing. I 2012 vandt CID en Grammy-pris for sit arbejde med Cedric Gervais 'remix af Lana Del Reys' Summertime Sadness ', og sangens succes hævede sin profil. Snart samarbejdede CID med kunstnere som Kaskade, Sharam og Tiësto, både i studiet og på scenen. Derefter begyndte CID at optage og udgive materiale i dets navn. Med hits som 'Us' (med Kaskade), 'Sweet Memories' (endnu et samarbejde med Kaskade), 'Together' og 'Secrets' (med Conrad Sewell) viste 2016 sig at være et kofangerår for ham.

Werk

Vi præsenterer dig teksterne og oversættelsen af ​​Werk, en nyheds sang oprettet af Cid hentet fra albummet 'Bad For Me (EP)'

Audio og video af Werk
af Cid

Tekster til Werk
af Cid

Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af Werk.

KREDITER

Het nummer "Werk" is geschreven door Carlos Cid e S. Bernstein. Mærkaten er "HEXAGON". Kan du lide sangen? Støt forfatterne og deres etiketter ved at købe den.