Call It Pretending: Oversættelser og tekster - Creedence Clearwater Revival

Oversættelsen af ​​Call It Pretending - Creedence Clearwater Revival i Spansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Call It Pretending - Creedence Clearwater Revival på forskellige sprog.

Call It Pretending

Creedence Clearwater Revival har udgivet en ny sang med titlen 'Call It Pretending' hentet fra albummet 'Creedence Clearwater Revival' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Dette er listen over 10 sange indeholdt i albummet. Du kan klikke på en for at se de tilsvarende tekster og oversættelser.

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:
  • Call It Pretending

Andre album af Creedence Clearwater Revival

Dette album er bestemt ikke den første i hans karriere. For eksempel vil vi minde dig om album som Pendulum / Willy and the Poor Boys / Bayou Country / Green River / Cosmo’s Factory / Mardi Gras.

Audio og video af Call It Pretending
af Creedence Clearwater Revival

Tekster til Call It Pretending
af Creedence Clearwater Revival

Bemærk: materialet findes IKKE på vores server. Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af Call It Pretending.

KREDITER

Het nummer "Call It Pretending" is geschreven door John Fogerty. Hvis du kan lide denne sang, opfordrer vi dig til at købe den. På denne måde vil du støtte dem.

Seneste oversættelser og tekster tilføjet Creedence Clearwater Revival

Seneste oversættelser og tekster tilføjet

Mest viste oversættelser denne uge