How Long Will I Love You: Oversættelser og tekster - Ellie Goulding

Oversættelsen af ​​How Long Will I Love You - Ellie Goulding i Spansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af How Long Will I Love You - Ellie Goulding på forskellige sprog.

How Long Will I Love You

Ellie Goulding har udgivet en ny sang med titlen 'How Long Will I Love You' hentet fra albummet 'Halcyon Days' offentliggjort den Søndag 9 juli 2023 og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Albummet er komponeret af 10 sange. Du kan klikke på sangene for at se de tilsvarende tekster og oversættelser:

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:
  • Under Control

Andre album af Ellie Goulding

Dette album er bestemt ikke den første i hans karriere. For eksempel vil vi minde dig om album som Halcyon / Bright Lights / Delirium / NOW That’s What I Call Music! Vol. 72 / Soundtracks / Brightest Blue.

Audio og video af How Long Will I Love You
af Ellie Goulding

Tekster til How Long Will I Love You
af Ellie Goulding

Bemærk: materialet findes IKKE på vores server. Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af How Long Will I Love You.

KREDITER

Het nummer "How Long Will I Love You" is geschreven door Mike Scott (England). Hvis du kan lide denne sang, opfordrer vi dig til at købe den. På denne måde vil du støtte dem.

Seneste oversættelser og tekster tilføjet Ellie Goulding

Seneste oversættelser og tekster tilføjet

Mest viste oversættelser denne uge