Silent Warrior: Oversættelser og tekster - Enigma

Oversættelsen af ​​Silent Warrior - Enigma i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Silent Warrior - Enigma på forskellige sprog.

Enigma

Enigma er et musikalsk projekt grundlagt i 1990 af rumænsk-tysk musiker og producent Michael Cretu. Han indspillede det første Enigma-studioalbum, MCMXC a.D. (1990) med bidrag fra David Fairstein og Frank Peterson. Albummet forbliver Enigmas største, hjulpet af den internationale hitsingle, ”Sadness (Part I)”, der solgte 12 millioner enheder alene.

Silent Warrior

Enigma har udgivet en ny sang med titlen 'Silent Warrior' hentet fra albummet 'The Cross of Changes' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Dette er listen over 11 sange indeholdt i albummet. Du kan klikke på en for at se de tilsvarende tekster og oversættelser.

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:

Andre album af Enigma

Dette album er bestemt ikke den første i hans karriere. For eksempel vil vi minde dig om album som The Fall of a Rebel Angel / MCMXC a.D. / Voyageur / Le Roi est mort, vive le Roi! / Seven Lives Many Faces.

Audio og video af Silent Warrior
af Enigma

Tekster til Silent Warrior
af Enigma

Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af Silent Warrior.

KREDITER

Hvis du kan lide denne sang, opfordrer vi dig til at købe den. På denne måde vil du støtte dem.

Seneste oversættelser og tekster tilføjet Enigma

Seneste oversættelser og tekster tilføjet

Mest viste oversættelser denne uge