Déjà Vu: Oversættelser og tekster - Gustavo Cerati

Oversættelsen af ​​Déjà Vu - Gustavo Cerati i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Déjà Vu - Gustavo Cerati på forskellige sprog.

Gustavo Cerati

Gustavo Adrián Cerati Clark (11. august 1959 - 4. september 2014) var en argentinsk sanger-sangskriver, komponist og producent, betragtes som en af ​​de vigtigste og indflydelsesrige personer i latinamerikansk rock og en latinamerikansk rocklegende. Som solist og med sit band Soda Stereo satte han guldstandarden for latinamerikansk rock, spansk rock og latinamerikansk rock. [Español] Gustavo Adrián Cerati Clark (11. august 1959 - 4. september ... Gustavo Adrián Cerati Clark (11. august 1959 - 4. september 2014) var en argentinsk sanger-sangskriver, komponist og producent, betragtet som en af ​​de vigtigste og mest indflydelsesrige figurer Latinamerikansk rocklegende og en latinamerikansk rocklegende. Som solist og med sit band Soda Stereo satte han guldstandarden for latinamerikansk rock, spansk rock og latinamerikansk rock. [Engelsk] Gustavo Adrián Cerati Clark (11. august 1959 - 4. september 2014) var en argentinsk sanger-sangskriver, komponist og producent, betragtes som en af ​​de vigtigste og indflydelsesrige personer i iberoamerikansk rock og en latinamerikansk rocklegende. Som soloartist og med sit band Soda Stereo, sæt guldstandarden for Latinamerikansk Rock, Rock En Español og Ibero-American Rock.

Déjà Vu

Gustavo Cerati har udgivet en ny sang med titlen 'Déjà Vu' hentet fra albummet 'Fuerza Natural' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Albummet er komponeret af 13 sange. Du kan klikke på sangene for at se de tilsvarende tekster og oversættelser:

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:

Andre album af Gustavo Cerati

Dette album er bestemt ikke den første i hans karriere. For eksempel vil vi minde dig om album som Bocanada.

Audio og video af Déjà Vu
af Gustavo Cerati

Tekster til Déjà Vu
af Gustavo Cerati

Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af Déjà Vu.

KREDITER

Het nummer "Déjà Vu" is geschreven door Gustavo Cerati. Kan du lide sangen? Støt forfatterne og deres etiketter ved at købe den.