Futurism: Oversættelser og tekster - Helado Negro

Oversættelsen af ​​Futurism - Helado Negro i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Futurism - Helado Negro på forskellige sprog.

Helado Negro

Helado Negro er det musikalske og performative værk af Roberto Carlos Lange med base i Brooklyn, NY. Søn af ecuadorianske indvandrere, han blev født i det sydlige Florida i 1980. Hans barndom blev oversvømmet med tropisk varme, fugtighed, orkaner, alt sammen brydt af de rige lyde og farver i de forskellige latinamerikanske kulturer i det sydlige Florida. Lange har optaget med forskellige projekter i over ti år og har været under kaldenavnet Helado Negro siden 2009. Navnet ... Helado Negro er det musikalske og performancearbejde, Roberto Carlos Lange har base i Brooklyn, NY. Søn af ecuadorianske indvandrere, han blev født i det sydlige Florida i 1980. Hans barndom blev oversvømmet med tropisk varme, fugtighed, orkaner, alt sammen brydt af de rige lyde og farver i de forskellige latinamerikanske kulturer i det sydlige Florida. Lange har optaget med forskellige projekter i over ti år og er siden 2009 blevet kaldenavnet Helado Negro. Navnet kommer fra hans yndlingsfødevarer og drømme, hvilket betyder 'Black Ice Cream' på spansk.

Futurism

Vi præsenterer dig teksterne og oversættelsen af ​​Futurism, en nyheds sang oprettet af Helado Negro hentet fra albummet 'Bills & Aches & Blues'

Andre album af Helado Negro

Dette album er bestemt ikke den første i hans karriere. For eksempel vil vi minde dig om album som Adult Swim Singles Program 2020 / This Is How You Smile.

Audio og video af Futurism
af Helado Negro

Tekster til Futurism
af Helado Negro

Gennem denne tabel, der består af direkte links, kan du indtaste sider på sider, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelsen af ​​Futurism.

KREDITER

Het nummer "Futurism" is geschreven door Bradford Cox. Støt forfatterne og etiketterne bag oprettelsen ved at købe den, hvis du vil.