I Like It: Oversættelser og tekster - Justpierre

Oversættelsen af ​​I Like It - Justpierre i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af I Like It - Justpierre på forskellige sprog.

Justpierre

Just Pierre, tidligere Too Much, er en kristen hip-hop kunstner og producent fra Compton, CA. I 2009 producerede hun hitsangen 'I Need That', udført af den kvindelige rap-trio The Vixenz, som senere blev remixet af Snoop Dogg. I 2012 gav han sit liv til Jesus Kristus og har nu besluttet at bruge sine talenter til at ære Gud.Pierre er en del af den kristne rapgruppe, Greater Purpoze, som består af rappere, sangere, digtere og producenter. Deres formål er at skabe ... Just Pierre, tidligere kendt som Too Much, er en kristen hip-hop kunstner og producent fra Compton, CA. I 2009 producerede hun hitsangen 'I Need That', udført af den kvindelige rap-trio The Vixenz, som senere blev remixet af Snoop Dogg. I 2012 gav han sit liv til Jesus Kristus og har nu besluttet at bruge sine talenter til at ære Gud.Pierre er en del af den kristne rapgruppe, Greater Purpoze, som består af rappere, sangere, digtere og producenter. Deres formål er at skabe musik, men med et større formål: at hæve navnet på Jesus!

I Like It

Vi præsenterer dig teksterne og oversættelsen af ​​I Like It, en nyheds sang oprettet af Justpierre hentet fra albummet 'J.A.M. Vol. 2'

Dette er listen over 4 sange indeholdt i albummet. Du kan klikke på en for at se de tilsvarende tekster og oversættelser.

Dette er en lille liste over sange oprettet af , der kunne sunges under koncerten, inklusive navnet på albummet, hvorfra hver sang kom:

Audio og video af I Like It
af Justpierre

Tekster til I Like It
af Justpierre

Gennem denne tabel, der består af direkte links, kan du indtaste sider på sider, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelsen af ​​I Like It.

KREDITER

Het nummer "I Like It" is geschreven door Markel e JustPierre. Hvis du kan lide denne sang, opfordrer vi dig til at købe den. På denne måde vil du støtte dem.