Decembernatt: Oversættelser og tekster - Lars Winnerbäck

Oversættelsen af ​​Decembernatt - Lars Winnerbäck i Spansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Decembernatt - Lars Winnerbäck på forskellige sprog.

Decembernatt

Lars Winnerbäck har udgivet en ny sang med titlen 'Decembernatt' hentet fra albummet 'Själ och hjärta, del 1' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Dette er listen over 4 sange indeholdt i albummet. Du kan klikke på en for at se de tilsvarende tekster og oversættelser.

Dette er en lille liste over sange oprettet af , der kunne sunges under koncerten, inklusive navnet på albummet, hvorfra hver sang kom:
  • Själ och hjärta

Andre album af Lars Winnerbäck

Dette album er bestemt ikke den første i hans karriere. For eksempel vil vi minde dig om album som Granit och morän / Daugava / Eldtuppen / Singel / Rusningstrafik / Med solen i ögonen / Dans med svåra steg / Utanför album 1 (SinglarDemosOutgivet).

Audio og video af Decembernatt
af Lars Winnerbäck

Tekster til Decembernatt
af Lars Winnerbäck

Bemærk: materialet findes IKKE på vores server. Gennem denne tabel, der består af direkte links, kan du indtaste sider på sider, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelsen af ​​Decembernatt.

KREDITER

Het nummer "Decembernatt" is geschreven door Lars Winnerbu00e4ck. Hvis du kan lide denne sang, opfordrer vi dig til at købe den. På denne måde vil du støtte dem.

Seneste oversættelser og tekster tilføjet Lars Winnerbäck

Seneste oversættelser og tekster tilføjet

Mest viste oversættelser denne uge