Offene Zeilen: Oversættelser og tekster - Lemo

Oversættelsen af ​​Offene Zeilen - Lemo i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Offene Zeilen - Lemo på forskellige sprog.

Lemo

Clemens Kinigadner, der voksede op i Graz, opdagede sin begejstring for musik i en alder af 14 år. Efter skole spillede han primært i bandprojekter. Han arbejdede i forskellige job, og efter at have afsluttet sine studier ved SAE Institute i Wien blev han lydtekniker hos ORF. Han fik sit gennembrud som musiker i 2014 under kunstnernavnet Lemo med den selvskrevne sang Maybe the Summer, som han gjorde det til nummer 24 på de østrigske hitlister i august. Ved Amadeus Awards 2015 var han ... I en alder af 14 opdagede Clemens Kinigadner, der voksede op i Graz, sin entusiasme for musik. Efter skole spillede han primært i bandprojekter. Han arbejdede i forskellige job, og efter at have afsluttet sine studier på SAE Institute i Wien blev han lydtekniker hos ORF. Han fik sit gennembrud som musiker i 2014 under kunstnernavnet Lemo med den selvskrevne sang Maybe the Summer, som han gjorde det til nummer 24 på de østrigske hitlister i august. Ved Amadeus Awards 2015 blev sangen også nomineret til en pris i kategorien Årets sangskriver. I foråret 2015 opnåede han endnu et hit med titlen So Leicht (igen nominering i kategorien Årets sangskriver ved Amadeus Awards 2016); efterfulgt af Der Himmel über Wien i foråret 2016. Officiel hjemmeside Officiel YouTube-kanal

Offene Zeilen

Lemo har udgivet en ny sang med titlen 'Offene Zeilen' hentet fra albummet 'Stück für Stück' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Albummet er komponeret af 4 sange. Du kan klikke på sangene for at se de tilsvarende tekster og oversættelser:

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:

Audio og video af Offene Zeilen
af Lemo

Tekster til Offene Zeilen
af Lemo

Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af Offene Zeilen.

KREDITER

Hvis du kan lide denne sang, opfordrer vi dig til at købe den. På denne måde vil du støtte dem.