It’s Got To Be You: Oversættelser og tekster - Los Retros

Oversættelsen af ​​It’s Got To Be You - Los Retros i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af It’s Got To Be You - Los Retros på forskellige sprog.

Los Retros

Los Retros aka Mauri Tapia er en 19-årig fra Oxnard CA, der har lavet musik i flere år, spiller hvert instrument på sine optagelser og er vokset til en loyal fanebase via YouTube, SoundCloud og lokale shows langs SoCal-kysten Drawing hans musikalske inspiration fra de amerikanske og latinamerikanske pop- og softrockgrupper i 70'erne / 80'erne, 'Los Retros' er faktisk en hyldest til det chilenske popband 'Los Ángeles Negros'.

It’s Got To Be You

Los Retros har udgivet en ny sang med titlen 'It’s Got To Be You' hentet fra albummet 'retrospect (2017)' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Dette er listen over 9 sange indeholdt i albummet. Du kan klikke på en for at se de tilsvarende tekster og oversættelser.

Dette er en lille liste over sange oprettet af , der kunne sunges under koncerten, inklusive navnet på albummet, hvorfra hver sang kom:

Audio og video af It’s Got To Be You
af Los Retros

Tekster til It’s Got To Be You
af Los Retros

Gennem denne tabel, der består af direkte links, kan du indtaste sider på sider, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelsen af ​​It’s Got To Be You.

KREDITER

Het nummer "It’s Got To Be You" is geschreven door Los Retros. Støt forfatterne og etiketterne bag oprettelsen ved at købe den, hvis du vil.