Pattern After Us [bonus Track]: Oversættelser og tekster - Nothing

Oversættelsen af ​​Pattern After Us [bonus Track] - Nothing i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Pattern After Us [bonus Track] - Nothing på forskellige sprog.

Nothing

Intet er et shoegaze-band dannet af det tidligere Horror Show-medlem Dominic Palermo, der skaber skønhed fra et turbulent liv. Efter at have gennemgået en voldelig periode i sit liv, der førte ham til to års fængsel for mordforsøg og groft angreb, fandt Palermo sig på udkig efter en forandring. Hans interne kampe begyndte at manifestere sig musikalsk som Nothing, et glitrende shoegaze-projekt, der fandt Palermo at infundere genren med et strejf af dens hardcoreintensitet og lidt metalvægt. Gruppens debut EP, Downward Years to Come, blev udgivet i slutningen af ​​2012 af A389 ... Der er skønhed fra et turbulent liv, Nothing er et shoegaze-band dannet af det tidligere Horror Show-medlem Dominic Palermo. Efter at have gennemgået en voldelig periode i sit liv, der førte ham til to års fængsel for mordforsøg og groft angreb, fandt Palermo sig på udkig efter en forandring. Hans interne kampe begyndte at manifestere sig musikalsk som Nothing, et glitrende shoegaze-projekt, der fandt Palermo at infundere genren med et strejf af dens hardcoreintensitet og lidt metalvægt. Gruppens debut EP, Downward Years to Come, blev udgivet i slutningen af ​​2012 på A389 Records. Efter at have underskrevet til Relapse Records i 2013 debuterede Nothing (som nu inkluderer Brandon Setta på guitar, Chris Betts på bas og Kyle Kimball på trommer) deres fulde debut med Guilty of Everything, der blev udgivet på etiketten i begyndelsen. 2014. Efter et travlt år med turné udgav bandet en split single med andre støjende tilskuere Whirr på Run for Cover Records i november. Intet sprang på Collect Records i 2015, og de begyndte at arbejde på deres andet album med producenten Will Yip. De var sammen med mange andre chokeret over at finde ud af, at etiketten var blevet finansieret af den berygtede farmaceutiske direktør Martin Shkreli og snart forlod for at tilslutte sig tilbagefald.

Pattern After Us [bonus Track]

Pattern After Us [bonus Track] er den nye singel fra Nothing hentet fra albummet 'Dance on the Blacktop' .

Dette er listen over 11 sange indeholdt i albummet. Du kan klikke på en for at se de tilsvarende tekster og oversættelser.

Dette er nogle hits sunget af . Du finder navnet på albummet i parentes:

Audio og video af Pattern After Us [bonus Track]
af Nothing

Tekster til Pattern After Us [bonus Track]
af Nothing

Nedenfor er en liste over websteder, der er vært for teksterne og i nogle tilfælde oversættelse af sangen Pattern After Us [bonus Track].

KREDITER

Het nummer "Pattern After Us [bonus Track]" is geschreven door Nothing e Domenic Palermo. Kan du lide sangen? Støt forfatterne og deres etiketter ved at købe den.