I Want To Make Out At The Gay Club: Oversættelser og tekster - Nvdes

Oversættelsen af ​​I Want To Make Out At The Gay Club - Nvdes i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af I Want To Make Out At The Gay Club - Nvdes på forskellige sprog.

Nvdes

NVDES er et eksperimentelt electropop-projekt baseret i Los Angeles dannet af musiker og producent Josh Ocean, bedre kendt som halvdelen af ​​Ghost Beach-duoen. Ocean og en håndfuld vigtige bidragsydere blev opfattet som et excentrisk indiekollektiv og begyndte at frigive singler startende med 'Before the Weekend Comes' i 2015 efterfulgt af spor som 'Fela', 'Don't Fvck Your Neighbor' og 'The Other Side. 'NVDES-musik, der generelt er bærbar, indeholder en bred vifte af elektroniske lyde og stilarter. De udgav deres debut-EP, Life with Lobsters, i slutningen af ​​2016, efterfulgt i 2017 af singlerne 'Turning ... NVDES er et eksperimentelt elektro-pop-projekt baseret i Los Angeles dannet af musiker og producent Josh Ocean, bedre kendt som half by duoen Ghost Beach. Ocean og en håndfuld vigtige bidragsydere blev opfattet som et excentrisk indiekollektiv og begyndte at frigive singler startende med 'Before the Weekend Comes' i 2015 efterfulgt af spor som 'Fela', 'Don't Fvck Your Neighbor' og 'The Other Side. 'NVDES-musik, der generelt er bærbar, indeholder en bred vifte af elektroniske lyde og stilarter. De udgav deres debut EP, Life with Lobsters, i slutningen af ​​2016, efterfulgt i 2017 af singlerne 'Turning Heads' og 'Do You Think About Me'. I et interview til The Line Of Best Fit siger Ocean, ”I 2015 var jeg lige flyttet til Los Angeles og begyndte at lege med nogle venner. Jeg ønskede at finde en måde at lave musik og eksperimentere med produktion uden nogen genre i tankerne. Det startede som et produktionsprojekt, men nu ser jeg det som et bærbart punkband. ' De to hovedbidragere er Lemon Girl og Madi Diaz, men det inkluderer ofte andre mennesker, som Ocean føler sig inspireret til at lave musik med. 'Jeg ser alle mennesker, der påvirker atmosfæren, som en del af NVDES-kollektivet,' siger han.

I Want To Make Out At The Gay Club

I Want To Make Out At The Gay Club er den nye singel fra Nvdes hentet fra albummet 'Life With Lobsters - EP' .

Albummet er komponeret af 3 sange. Du kan klikke på sangene for at se de tilsvarende tekster og oversættelser:

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:

Audio og video af I Want To Make Out At The Gay Club
af Nvdes

Tekster til I Want To Make Out At The Gay Club
af Nvdes

Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af I Want To Make Out At The Gay Club.

KREDITER

Het nummer "I Want To Make Out At The Gay Club" is geschreven door Lavid, Josh Laviolette e Madi Diaz. Kan du lide sangen? Støt forfatterne og deres etiketter ved at købe den.