Welcome 2 America: Oversættelser og tekster - Prince

Oversættelsen af ​​Welcome 2 America - Prince i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af Welcome 2 America - Prince på forskellige sprog.

Prince

En amerikansk singer-songwriter, musiker, multiinstrumentalist og skuespiller, der producerede 22 RIAA-platinalbum i løbet af sin 40-årige karriere, Prince kan være kendt for en af ​​mange forskellige ting - hans tur som 'The Kid ”i den ikoniske film / album / 8 ½ minut ballade“ Purple Rain ”, der er forfatteren bag den anerkendte hymne“ Kiss ”, der konkurrerer med Michael Jackson på toppen af ​​sin karriere, er inspirationen bag censurloven eller er kunstner behandlet som et uudtaleligt symbol gennem 1990'erne - men mens mange kender til Prince, forstår de fleste ikke den indflydelse, hans arv efterlod på denne verden.

Welcome 2 America

Vi præsenterer dig teksterne og oversættelsen af ​​Welcome 2 America, en nyheds sang oprettet af Prince hentet fra albummet 'Welcome 2 America'

Listen over 2 sange, der komponerer albummet, er her:

Dette er nogle hits sunget af . Du finder navnet på albummet i parentes:

Andre album af Prince

Audio og video af Welcome 2 America
af Prince

Tekster til Welcome 2 America
af Prince

Nedenfor er en liste over websteder, der er vært for teksterne og i nogle tilfælde oversættelse af sangen Welcome 2 America.

KREDITER

Het nummer "Welcome 2 America" is geschreven door Prince. Mærkaten er "NPG Records". Kan du lide sangen? Støt forfatterne og deres etiketter ved at købe den.

Seneste oversættelser og tekster tilføjet Prince

Seneste oversættelser og tekster tilføjet

Mest viste oversættelser denne uge