#wave: Oversættelser og tekster - Smoller

Oversættelsen af ​​#wave - Smoller i Dansk og de originale sangtekster
Nedenfor finder du sangtekster , musikvideo og oversættelse af #wave - Smoller på forskellige sprog.

Smoller

$ moller (The 29 '' XXIX ''), alias José Sitoe Junior, blev født den 20. april 1997. Han er i øjeblikket musiker hos CypherStudios. Hans musikalske inspiration er Andre 3000, Azagaia, Childish Gambino, Frank Ocean, Kendrick Lamar, MF DOOM, Michael Jackson, Simba og PizzaW / Pineapples. José begyndte at synge professionelt for omkring et år siden, i 2009. Hans første optræden var på 'Estádio do Zimpeto' under indvielsesceremonien på stadionerne. Før showet følte han sig som enhver nybegynderkunstner nervøs, ikke kun fordi han stod foran et stort publikum, men også ... $ moller (The 29 '' XXIX ''), alias José Sitoe Junior, blev født 20. april 1997. Han er i øjeblikket musiker hos CypherStudios. Hans musikalske inspiration er Andre 3000, Azagaia, Childish Gambino, Frank Ocean, Kendrick Lamar, MF DOOM, Michael Jackson, Simba og PizzaW / Pineapples. José begyndte at synge professionelt for omkring et år siden, i 2009. Hans første optræden var på 'Estádio do Zimpeto' under indvielsesceremonien på stadionerne. Før showet følte han sig som enhver nybegynderkunstner nervøs, ikke kun fordi han stod foran et stort publikum, men også fordi han sang med Moreira Chonguissa, en af ​​landets berømte og succesrige musikere. Men efterhånden som forestillingen skred frem, blev han mere og mere behagelig, hans nerver mistede, da sangen overtog og fyldte ham med lidenskab. José ser ikke musik som en hobby eller et job, for for ham er musik hans liv. Hendes langsigtede mål er at blive et ikon og inspiration for hvert barn fra hendes 'hætte'. Til sidst ser han sig selv være en del af et pladeselskab, det vil sige, hvis han ikke selv skaber en. Hans motivation for at fortsætte med at synge er alt, hvad han oplever, ser og hører omkring sit kvarter, menneskeheden og glæden ved at inspirere. Som kunstner ved han, hvordan det er at starte fra bunden uden at have nogen, der kender dig eller dit arbejde, så til en, der ønsker at blive musiker, råder José ham til at være sig selv og ikke nogen, der allerede har gjort det. Du skal drømme højere og studere det største for også at blive en. Glem aldrig at arbejde dobbelt så meget, da det er dette, der får dine drømme til at gå i opfyldelse. Han formåede at komme til, hvor han er, takket være støtten fra sin bedste ven Vic (The 21 '' XXI '') og hans brødre. Folk, der beundrer hans arbejde, har også spillet en stor rolle i udviklingen af ​​hans karriere.

#wave

Smoller har udgivet en ny sang med titlen '#wave' hentet fra albummet 'XXIX: A fiction-reality story By $moller' og vi er glade for at vise dig teksterne og oversættelsen.

Albummet er komponeret af 10 sange. Du kan klikke på sangene for at se de tilsvarende tekster og oversættelser:

Her er en lille liste over sange, som muligvis beslutter at synge, inklusive navnet på det korrisponderende album for hver sang:

Audio og video af #wave
af Smoller

Tekster til #wave
af Smoller

Følgende tabel foreslår en opdateret liste over direkte links til sider på websteder, der indeholder teksten og i nogle tilfælde oversættelse af #wave.

KREDITER

Kan du lide sangen? Støt forfatterne og deres etiketter ved at købe den.